NRF får ros av rørbransjen

NRF får ros av rørbransjen

Bildetekst: Godt likt: Daglig leder Terje Røising (t.h.) og teknisk sjef Morten Svensen i Norske Rørgrossisters Forening har spurt VVS-bransjen om hva de syns om NRF Databasen og NRF. Svarene de fikk var udelt positive. (Foto: Jan Erik Røine / Rørfag)

Daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening var usikker på hva rørbransjen mente om foreningen. Nå er han trygg. Norske Rørgrossisters Forening (NRF) har de siste årene investert tungt i NRF Databasen. Både innholdsmessig og i forhold til brukervennlighet har databasen blitt kraftig oppjustert. Nå tilfredsstiller den både dagens og langt på vei også fremtidige krav.

I desember i fjor sendte NRF ut en spørreundersøkelse i VVS-bransjen for å finne ut hvordan endringen i databasen ble oppfattet. Over 400 svarte på undersøkelsen.

Positivt overrasket
– Vi er veldig glad for tilbakemeldingene vi fikk og også litt overrasket. Når man får gode skussmål så blir man selvsagt veldig glad. Det viser at arbeidet vi har gjort de siste 5–10 årene har båret frukter, sier en synlig fornøyd daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening til Rørfag.

NRF Databasen ble etablert i 1965 og har vokst siden. I dag er mer enn 200.000 VA og VVS-artikler registrert i databasen som har drøyt 8000 unike brukere i måneden. Antallet brukere av databasen har vokst kraftig siden nyttår.

 Godt omdømme
– Målet er at databasen skal være bransjens prefererte kilde til informasjon. Og den vil vokse i tiden fremover også. Videre skal vi jobbe for å gjøre databasen enda mer tilgjengelig.

Mange rørleggere er ikke klare over hva de kan bruke databasen til. Men det handler ikke om at rørleggeren skal bli flinkere til å bruke databasen. Det er vi som må bli enda flinkere til å fortelle rørleggeren hva han eller hun kan bruke databasen til, sier Røising.

Takker brukerne
NRF har også vokst de siste årene. Daglig leder Terje Røising, teknisk sjef Morten Svensen og databaseoperatør Iren Bjerklund utgjør administrasjonen.

– Tilbakemeldingen vi fikk i spørreundersøkelsen viser at vi gjør en god jobb og at foreningen har et godt omdømme. At så mange setter foreningen og databasen høyt er vi veldig glade for, takker Røising.

Roadtrip til høsten
For å få enda flere til å bruke NRF Databasen planlegger administrasjonen å reise rundt i landet og besøke rørleggere. - Vi har tenkt oss ut på en roadtrip til høsten. Da skal vi svinge innom så mange grossister som mulig i løpet av noen ukers tid, forteller daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening. De deltar også på VVS-dagene i oktober.

NRF Databasen
Databasen inneholder informasjon om flere hundre tusen unike VVS-, VA- og industriprodukter fra mer enn 400 av bransjens leverandører, og er dermed den største VVS/VA databasen i Norden. Det er gratis å bruke NRF Databasen.

(KILDE: Rørfag utgave 6/2016 - www.rorfag.no)

SINTEF-dokumentasjon inn i NRF Databasen

23. august 2019

SINTEF-dokumentasjon inn i NRF Databasen

Viktig samarbeidsavtale undertegnet

Norske Rørgrossisters Forening eier NRF-databasen, som er en norsk bransjedatabase med vareinformasjon for VVS-produkter. Databasen brukes av grossister, forhandlere og utførende firmaer i bransjen. NRF og SINTEF samarbeider nå om overføring av SINTEF Teknisk Godkjenning, SINTEF Produktsertifikat, europeisk CPR-sertifikat og Europeisk Teknisk Bedømmelse til NRF databasen.

Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

29. april 2019

Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

7. mai legger Ahlsell ned sin eksisterende avdeling i Bærum, og åpner dørene til en dobbelt så stor fullsortimentsbutikk i nabobygget.

Innenfor dørene til nye Ahlsell på Rud i Bærum møter kundene 1800m2 fullspekket med installasjonsmateriell, verktøy, arbeidsklær, verneutstyr, med mer. Ved å tilby et bredt produktsortiment for både rørleggeren, elektrikeren og byggmesteren, gjør Ahlsell det enklere å være fagmann.

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

15. mars 2019

Ahlsell innfører småordretillegg for økt effektivitet og lavere utslipp

1. april innfører Ahlsell Norge et frakttillegg på alle ordre under 1000 kroner. Målet er at så få som mulig skal belastes dette.

Når Ahlsell endrer sine leveringsbetingelser fra 1. april, er det først og fremst for å stimulere til økt effektivitet og redusert utslipp og avfall. Ved å legge på en småordretillegg på 250 kroner på alle ordre under tusenlappen, håper grossisten at flere blir flinkere til å samle bestillingene til færre men større leveranser. 

Godt fremgangsrikt nytt år

29. desember 2018

Godt fremgangsrikt nytt år

Nyttårshilsen fra Norske Rørgrossisters Forening

NRF Databasen er stadig mer brukt og er et sentralt verktøy for hele bransjen. Mange store aktører er koblet direkte til NRF Databasen, som er mer innholdsrik enn noensinne.
I 2019 satser vi for fullt på ETIM.
Vi takker for et strålende samarbeid med hele bransjen gjennom 2018 og ser frem mot 2019 med store forventninger.

Med nyttårshilsen fra

Terje Røising
Daglig leder
Norske Rørgrossisters Forening

– Tror på samarbeid og gode allianser

25. november 2018

– Tror på samarbeid og gode allianser

Marianne Wætnes Røiseland ny adm. dir. hos Rørentreprenørene Norge:

I VVSForums velkomestintervju med RørNorges nye adm. dir. Marianne Røiseland trekkes Norske Rørgrossisters Forening frem i positive ordelag: – NRF under ledelse av adm. dir. Terje Røising er en fremoverlent organisasjon som bidrar både med kompetanse, sporbarhet, de viktige NRF-nummerne og fornuftig digitalisering. Grossistene Heidenreich, Onninen, Ahlsell og Brødrene Dahl sørger for svært bra logistikk av rørdeler og utstyr til hele landet. Dette er noe vi setter pris på, forteller Røiseland.

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

4. november 2018

Heidenreich sølvpartner i Ingeborg-nettverket

Løfter kvinnelige rollemodeller opp og frem

Eli Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-nettverket er svært glad for at den tradisjonsrike grossisten Heidenreich blir sølvpartner av Ingeborg-nettverket. - Det er som Heidenreich påpeker veldig viktig for bransjen å beholde alle de kvinnene vi har klart å rekruttere, i tillegg til å øke rekrutteringen. - Vi er veldig glad for det fokuset Heidenreich har vist på å gjøre noe med kjønnsbalansen i egen bedrift, blant annet ute på sine hentelager over hele landet. Vi i Ingeborg-nettverket gleder oss til å samarbeide med Heidenreich for økt mangfold i rørbransjen, forteller Eli Heyerdahl Eide.

RSS
12345678910Sist

Visste du at..

. . . det er en sterk sammenheng mellom hvor digitalisert en næring er og hvor produktiv den er. 

Kurskalender

«november 2019»
mationtofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678
© 2019 Norske Rørgrossisters Forening  |  Betingelser for bruk |  Utviklet av Vivendi as